بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

امیرعبداللهیان:روابط ایران و جمهوری آذربایجان در مسیر درست تداوم دارد

امیرعبداللهیان:روابط ایران و جمهوری آذربایجان در مسیر درست تداوم دارد وزیر امور خارجه با اشاره به دیدارش با همتای آذربایجانی در تهران و با بیان اینکه روابط ایران و جمهوری آذربایجان در مسیر درست خود تداوم دارد، اعلام کرد: سفر الهام علی اف به تهران در دستورکار مشترک قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۱۳ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 04
کد خبر: ۱۴۱۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه که امروز (دوشنبه) ۱۳ تیر ماه در تهران میزبان «جیحون بایراموف» وزیر خارجه جمهوری آذربایجان بود در توئیتی درباره این سفر و دیدارش نوشت: با برادرم بایراموف گفت‌وگوی مهم و دوستانه داشتیم. مباحث دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بررسی و بر حل و فصل مسالمت آمیز قره باغ بر اساس اصول حفظ تمامیت ارضی و احترام به حاکمیت تاکید شد.

وی افزود: روابط در مسیر درست خود تداوم دارد. سفر آقای الهام علی اف به تهران در دستورکار مشترک قرار گرفت.

به گزارش فارس، جیحون بایراموف امروز در نخستین سفرش به تهران در دولت سیزدهم وارد تهران شد. وی ابتدا به دیدار محمدباقر قالیباف رئیس مجلس رفت و پس از آن در محل وزارت امور خارجه حضور یافت و مورد استقبال امیرعبداللهیان قرار گرفت. وزرای خارجه پس از آن به گفت‌وگو پرداختند و بعد از آن به میان خبرنگاران آمده و به تشریح رایزنی‌های انجام شده پرداختند.

وزیر امور خارجه ایران در این نشست خبری با بیان این‌که ایران و جمهوری آذربایجان از مرحله سوءتفاهمات به خوبی عبور کردند، اعلام کرد که نشست سه جانبه وزرای خارجه ایران، آذربایجان و ترکیه در تهران برگزار می‌شود و الهام علی اف هم قرار است به ایران سفر کند.

وزیر خارجه آذربایجان همچنین عصر امروز با آیت الله رئیسی دیدار و گفت‌وگو کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار